Keukenneusje’s weekoverzicht – #48 – 2021

Whiskey Smoked Burgers- Mr & Mrs Watson

Het was weer een heel diverse week qua gerechten op het avondmenu. Het was niet allemaal altijd gezond, maar zeker wel heel lekker. Mijn favoriete gerecht van de afgelopen week waren toch wel de whiskey smoked burgers die je op de foto hierboven ziet.

Hapjes en wok

Maar ook met het gerecht van zaterdagavond was ik heel blij. Wat aten een ‘hapjes’-diner in Midden-Oosterse stijl. Ik maakte couscous met geroosterde pompoen. Verder aten we er falafel, pitabroodjes en verwarmbare hummus met aubergine bij. Een heerlijke combinatie.

Couscous hapjesdiner

Op zondagavond aten we een een wokgerecht met spruitjes in zoet-zuresaus en Indische balletjes van Garden Gourmet.

Sprtuijes met Indische balletjes

Nasi en restjes

We bleven nog even in Aziatische hoek, want maandagavond aten we nasi met Oosterse wokblokjes van Garden Gourmet, satésaus en atjar.

Nasi met Oosterse wokblokjes

Omdat we van de beide avonden in het weekend nog eten over hadden, maakte ik er dinsdagavond een restjes-gerecht van. We aten falafel met een beetje couscous en hummus en beetje van de spruitjes erbij. Voor erbij grilde ik nog aubergine met miso. Al met al ook een heel prima combinatie.

Restjes - Week 48 -2021

Whiskey smoked burgers, frietjes en winterse kost

We bestelden vorige week weer eens vegan kaasjes van Mr & Mrs Watson. Ik kwam erachter dat ze ook verschillende boxen hebben, zoals een box om zelf thuis Whiskey Smoked Burgers te maken. En alles in de boxen is helemaal vegan. Die box met de burgers bestelden we dus ook. Afgelopen woensdagavond maakte ik de burgers, met daarbij ook de meegeleverd aardappeltjes met kruidenboter en als toetje vegan chocoladebrownies. Vooral de burgers waren echt heel erg lekker.

Whiskey Smoked Burgers - Mr & Mrs Watson

Op donderdagavond hielden we het lekker lui en ‘wat minder’ gezond. We haalden frietjes bij de friettent in het dorp.

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met winterse gerechten. Voor Jordan mijn zelfgemaakte vegan erwtensoep. Ik houd zelf niet zo van erwtensoep, dus ik at zuurkoolstamp. Voor erbij hadden we vegetarische rookworst van Vivera.

Erwtensoep en Zuurkool

Nog een fijne zondag en een heerlijk Sinterklaasavondje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.