Keukenneusje’s weekoverzicht – #44 -2021

Bami met wokstukjes - november 2021

Deze week was een beetje anders dan anders. Omdat we maandag en dinsdag vrij waren, hadden we een lekker extra lang weekend. Dat betekent natuurlijk ook lekker veel tijd om allerlei lekkers te maken.

Vegan hachee met rode kool

Vegan hachee en sushibowl

Ik maakte zaterdagavond een lekker herfstige maaltijd. Namelijk vegan hachee met rode kool met appeltjes en aardappelpuree erbij. Voor als toetje maakte ik er zelf stoofpeertjes bij.

Stoofpeertjes zonder alcohol

Het avondeten van zondag was juist weer compleet anders. We aten sushibowl met zeewier, tofuzakjes, wortel, radijs, sla, komkommer en mango.

Sushibowl - november 2021

Vegan vissticks en restjesmaaltijd

Iglo heeft tegenwoordig vegan vissticks. Die probeerden we maandagavond uit, met röstis en spinazie met Alrpo erbij. De ‘vis’sticks waren best lekker. Ik vind ze in elk geval beter dan de vegan vissticks die je bij Jumbo en AH in de koeling vindt.

Vegan vissticks Iglo

Het eten van dinsdagavond was een beetje een bij elkaar geraapte restjesmaaltijd. Ik maakte een salade en pasta met spinazie en een beetje pesto erbij.

Salade en pasta - November 2021

Sushi, bami en tortilla’s

We gingen op woensdagavond naar de bioscoop en daarvóór aten we in de stad, bij restaurant Kyoto. We aten natuurlijk lekker veel vegasushi en een vegatempura mix. Erg lekker weer.

Sushi van restaurant Kyoto Eindhoven, november 2021

Op donderdagavond maakte ik weer even een snelle maaltijd. Namelijk bami van volkoren mie, met prei en Oosterse wokblokjes erdoor. Voor erbij hadden we nog wat atjar en cassave kroepoek.

Bami met wokstukjes - november 2021

We sloten de eetweek vrijdagavond af met minitortilla’s. Als vulling maakte ik gehakt van het merk Greenforce, met ui en zwarte bonen erdoor. Achteraf gezien had ik het gehakt nog wat extra moeten kruiden. Verder vulden we de tortilla’s met sla, avocado en een groene tomatillosaus.

Minitortilla's met vegan gehakt van Greenforce

Kortom, het was alles bij elkaar toch weer een gevarieerde eetweek. Voor de komende eetweek heb ik ook alweer heel veel lekkers gepland. Maar daarover lees je natuurlijk weer in het weekoverzicht van volgende week.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.