Keukenneusje’s weekoverzicht #15 – 2022

Curry met linzen, aubergine en spinazie

Het was weer een diverse eetweek. Er kwamen gerechten voorbij met een Hollands tintje, maar ook Italiaanse en Indiaase maaltijden. Kortom: weer een mooie mix.

Pizza en dahl

We begonnen deze eetweek op zaterdagavond met pizza. Ik had kant-en-klare pizzabodems van Albert Heijn en deed er zelf verschillende soorten groente op, zoals spinazie, courgette en artisjok. Ik deed er na het bakken ook nog wat rucola en vegan mozzarella op.

Pizza - week 15 -2022

Op zondagavond aten we ook een gerecht met lekker veel verschillende groentes. Ik maakte zelf een dahl, een soort curry, van linzen, spinazie en geroosterde aubergine. Een lekkere en goedgevulde maaltijd.

Curry met linzen, aubergine en spinazie

Salade en frietjes

We hadden nog wat gegrilde stukjes van Garden Gourmet in de koelkast. Die besloot ik maandagavond te verwerken in een salade met wortel, komkommer, avocado en radijs. We aten er ook nog wat brood bij.

Salade week 15 - 2022

Op dinsdagavond gingen we voor lekker makkelijk. Ik maakte frietjes uit de Airfryer met vega kroketten en loempiaatjes erbij.

Pasta, sushi en ‘vis’

Zoals jullie misschien wel is opgevallen, staar er ook bijna elke week wel een keer pasta bij ons op het menu. Dus ook afgelopen woensdag. Deze keer maakte ik volkoren fusili met gegrilde courgette, spinazie en haverroom.

Pasta met gegrilde courgette

Ik had zin om weer een keertje sushi te eten, dus bestelden we die donderdagavond. We gingen voor sushi van Masumi in Mierlo. Ze hebben daar namelijk veel verschillende soorten vega en vegan sushi, dus genoeg keuze voor ons. De sushi op de foto was overigens wel wat teveel, dus we aten er vrijdag bij de lunch ook nog van.

Sushi - week 15 -2022

We sloten de eetweek af met een ‘vrijdag ‘vis’dag’ gerecht. We aten vegan vissticks van Iglo, met gebakken aardappeltjes en salade. Ik maakte er ook een remouladesausje bij.

Salade met vegan vissticks

Nog een fijn Paasweekend en tot volgende week!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.