Keukenneusjes eetoverzicht #6– 2019

Header week 6 - 2019

Het begon de afgelopen week veelbelovend met een weekend waarin ik lekker veel in de keuken stond en allerlei lekkere gerechten heb gemaakt. Maar vanaf maandag werd het toch stiekem een luie week. Gelukkig kwam het tegen het einde van de week toch wel weer goed met een paar gezonde gerechten.

Pizza en pannenkoeken

Op zaterdagavond maakt ik een groentepizza met vegan kaas. Voor de bodem probeerde ik de mix voor de volkoren bodem van Koopmans uit. Ik vond het niet zo’n succes. Het leek qua structuur meer op brood dan een krokante pizzabodem. In zijn geheel was het gelukkig wel een lekkere pizza.

Pancakes en groentepizza

Voor de lunch had ik ook al uitgebreid in de keuken gestaan. Ik maakte pancakes met aardappel en peer. Een echte verwenlunch dus :-).

Voor dit blog maakte ik zondagavond vegetarische Zweedse balletjes van seitan. Voor erbij had ik pasta met een champignonroomsausje.

Snel en makkelijk

Het was doordeweeks best een beetje hectisch en dat zie je dus ook terug in het eten. Op maandagavond gingen we na het werk even snel langs de Jumbo en aten we salade en stokbrood. Ik koos voor een aardappelsalade, die ook nog eens lactosevrij bleek te zijn en Jordan had een zalmschotel. Voor op het stokbrood had ik de huismerk aioli gekocht van Jumbo, maar die bleek wel heel sterk qua knoflook gehalte. Ondanks het tandenpoetsen ‘s-avonds en ‘s-ochtends, heb ik m de hele ochtend nog geproefd haha.

Aardappelsalade en friet

Dinsdagavond gingen we weer voor snel en makkelijk en haalde we frietjes.

Happiness Kitchen

Omdat we woensdagavond weer naar de bios gingen, aten we in de stad. Maar het was dus toch echt wel tijd om weer even flink wat groente te eten. Dus kozen we voor The Happiness Kitchen, waar ik een winter veggie bowl at en Jordan de veggie curry. Jordan is overigens ook dol op de stroopwafel latte die ze daar hebben, want je kunt die met plantaardige melk en slagroom krijgen.

Happiness Kitchen Winter veggie bowl

Toch weer lekker zelf koken

Donderdagavond heb ik de draad toch maar weer opgepakt en lekker zelf een gezonde maaltijd gemaakt. Het werd wel een snelle pasta, want we moesten ‘s-avonds nog naar IKEA. Voor door de saus gebruikte ik spinazie, rode ui, rode peper, basilicum en olijven.

Pasta en ramen

En vrijdagavond stond er weer ramen op het menu. Dat blijven we toch altijd een lekker gerecht vinden. En dus ook een prima afsluiter van deze eetweek.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie