Keukenneusje’s eetoverzicht – #52 – 2020

Indonesissch Loro Blonyo

Het was in de aanloop naar Kerst een wat rommeligere eetweek. Wel met heel veel lekkers, maar ik had deze week eigenlijk alleen voor de eerste dag echt een eetplanning. De rest van de week heb ik gewoon geïmproviseerd met wat we hadden. Voor de Kerstdagen hielden we het gemakkelijk en hebben we eten laten bezorgen.

Shoarmapizza en salade

Het was weer eens tijd voor vegan shoarma, dus ik maakte zaterdagavond shoarmapizza’s. Ik bak de pizza’s altijd met mijn zelfgemaakte vegan shoarma en ui erop. Na het bakken doe ik er nog ijsbergsla en knoflooksaus op.

Shoarma pizza en salade

Op zondagavond maakte ik salade met stokbrood en een vegan kaesschnitzel. Gewoon lekker simpel.

Ramen en wok

Maandagavond stond er ramen op het menu. Voor Jordan maakte ik dit gewoon met een bouillon van miso. Voor mijzelf probeerde ik iets met de curry die we nog over hadden van vorige week vrijdag. Die was erg pittig, maar door het aan te lengen met water was het goed te doen als een bouillon voor ramen. Maar een beetje aan de pittige kant was het nog steeds wel.

Curry ramen en frietjes

Het gerecht van dinsdagavond was helemaal een ratjetoe-gerecht. Ik had nog een beetje van de curry over. Verder had ik nog gele courgette, wat broccoli en Chinese kool in huis. Ik besloot dit bij elkaar te gooien en dat aten we als wokgerecht met rijst erbij. Een prima combinatie. Helaas ben ik vergeten er een foto van te maken.

Op woensdagavond hadden Jordan en ik allebei een digitale kerstborrel van ons werk, dus het werd wat later voor we aan tafel zaten. Ik maakte zelf frietjes uit de Airfryer met wat snacks die we nog in de vriezer in de hadden en wat salade erbij.

Kerst

Het was donderdagavond natuurlijk Kerstavond. We lieten die avond Indonesisch bezorgen van restaurant Loro Blonyo in Helmond. Dat was erg lekker en goed verzorgd.

Indonesisch Loro Blonyo

We lieten de dag erna ook weer eten bezorgen, maar deze keer Chinees van Tong Ah. Verder hebben we op de Eerste Kerstdag een Lord of The Rings Marathon gehouden. Gewoon een lekker luie en relaxte dag dus.

Chinees - Week 50 - 2020

De komende eetweek zal ook een beetje een rommelige zijn, met oud en nieuw erin. Daarnaast hebben we nog Indonesisch en Chinees over, dus daar hebben we komende dagen ook nog genoeg van te eten.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie