Keukenneusje’s eetoverzicht – #44 – 2022

Ramen - week 44 - 2022

Na vorige week, vond ik dat we deze week wel wat meer groentes in het avondeten mochten verwerken. We begonnen de eetweek dus meteen met lekker veel groente. We aten ramen met paksoi, geroosterde zoete aardappelplakjes en vegan nuggets.

Bloemkool steaks en wok

Op zondagavond maakte ik geroosterde bloemkool plakken in de oven, met zoete aardappelfrietjes en ravioli met spinazie erbij. Het lijkt misschien een beetje een gekke combinatie, maar het was wel heel lekker.

Maandagavond stond er een wokmaaltijd op het menu. Ik maakte gebakken rijst met paksoi, paprika, gemarineerde tempeh en nog wat bloemkoolroosjes die over waren van de vorige dag erdoor.

Wok - week 44 - 2022

Vegan frikandellen en restjes

Op dinsdagavond hadden we even een wat minder gezond uitstapje. Ik maakte vegan frikandellen met een mix van Greenforce en frietjes erbij. Jordan maakte er voor hem natuurlijk frikandel speciaal van.

Vegan frikandel speciaal Greenforce

Woensdagavond was een beetje een restjes dag. Ik bakte een restje van de wokmaaltijd van zondag op, met nog wat extra broccoli erdoor. Verder bakte ik in de oven aubergine met miso voor erbij.

Wok en gegrilde aubergine

Salade en couscous

Ik maakte op donderdagavond een salade en gebakken aardappeltjes en vegan vissticks van Iglo erbij. Ik maakte er ook nog zelf een ravigottesausje bij van augurk, vegan mayonaise, sojayoghurt en dille.

Vegan vissticks, gebakken aardappel en salade

En we sloten deze eetweek op vrijdagavond af met couscous met rozijnen en geroosterde pompoen uit de oven. Verder maakte ik er pittige Duitse frikadelle van het merk Greenforce bij.

Couscous pompoen frikadelle

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.