Keukenneusje’s eetoverzicht – #42 – 2022

Vegan-spinazieknodels-rode-kool

We begonnen deze eetweek met een Oostenrijks weekend. We aten op zaterdagavond spinazieknödels. Voor erbij maakte ik wat zuurkool, rode kool en vegan kipstukjes met jachtsaus. Allemaal weer erg lekker natuurlijk.

Schnitzels en pasta

Schnitzels broccoli paneer Greenforce

En op zondagavond stonden er schnitzels op het menu. Ik maakte schnitzels van Greenforce. De heb ik al vaker gemaakt, maar deze keer gebruikte ik voor het paneren hun broccolipaneermeel. Ik had dus groene schnitzels verwacht, maar na het bakken was veel van de kleur verdwenen. De schnitzels waren wel gewoon erg lekker, dus het broccolipaneermeel is natuurlijk wel een mooie manier om stiekem wat extra groente in het avondeten te stoppen.

Pasta - week 42 - 2022

Het was maandagavond weer tijd voor pasta, vond ik. Ik maakte volkoren fusili met een saus van haverroom, spinazie, olijven, vegan pesto, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. Ik had ook nog wat broccolipoeder van Greenforce erdoor gedaan, proef je dus niks van. Dus ook weer mooi wat extra groente in de saus.

Improviseren

Improvisatie 1 - week 42 - 2022

Het avondeten van dinsdag was bij elkaar geïmproviseerd. Ik had nog een krop romaine sla, een courgette en een mango in huis. Dus dat werd een salade met gegrilde courgette, mango en nog wat komkommer erdoor. Ik had ook nog mix voor vegan worstjes van Greenforce die binnenkort op moest, dus die maakte ik er ook bij en nog wat brood.

Improvisatie 2 - week 42 - 2022

Omdat de nieuwe boodschappen pas woensdagavond laat kwamen, werd het avondeten van woensdag ook een improvisatie. Deze keer maakte ik gebruik van wat ik nog in de vriezer had. Dus ik maakte een wokgerecht met broccolirijst en sugar snaps van Bonduelle. Ik deed er ook nog wat gemarineerde tofu en satésaus bij.

Snelle maaltijden

Gebakken aardappeltjes - broccoli - Groentesticks

Donderdagavond hadden we weer verse groente in huis, maar het werd wel een snelle maaltijd. Ik bakte krieltjes in de Airfryer en kookte er wat broccoli bij. Voor erbij aten we groentesticks van Iglo.

Vegan Junkfoodbar - week 42 - 2022

Net als vorige week, waren we deze vrijdag ook weer bij de Vegan Junkfood Bar. Het is namelijk ideaal voor een vegan snelle maaltijd. Ik koos deze keer voor de flashy kapsalon.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.