Keukenneusje’s eetoverzicht – #40 – 2021

SushiPoint sushi in Hotel Beekhuizen

We genoten deze week nog even onze laatste vakantieweek. We waren ook een paar dagen in een hotel bij Nationaal Park Veluwezoom. Het hotel heeft geen restaurant en we hadden ons hondje bij ons. We wilden haar niet alleen op de kamer laten om naar een restaurant in de buurt te gaan, dus kozen we ervoor beide dagen het avondeten te laten bezorgen.

Pasta en maaltijdsalades

Maar we beginnen, net als elk weekoverzicht, natuurlijk op zaterdagavond. We waren toen ‘gewoon’ thuis en ik maakten die avond een pasta met spinazie, olijven, haverroom en vegan pesto. We aten er ook een volkoren stokbroodje bij.

Pasta week 40 - 2021

Op zondagavond maakten ik een salade met ovengroentes (een mix van rode ui, spruiten en pompoen) en falafel. Een lekkere en gezonde maaltijd.

Bowl met ovengroente en salade 2021

We aten op maandagavond nog een keer een salade. Deze keer deed ik er een warme bonenschotel, vegan shoarmareepjes, komkommer en guacamole doorheen. We aten er ook pitabroodjes bij.

Shoarma met salade- week 40 -2021

Indiaas en sushi

Dinsdag gingen we naar Boutique Hotel Beekhuizen bij de Veluwezoom. Gelukkig waren er heel veel restaurants in Arnhem die via Thuisbezorgd daar bezorgden. Sinds lange tijd kon ik dinsdagavond eindelijk weer een genieten van Indiaas eten. Bij ons thuis in de buurt hebben we namelijk geen Indiaas restaurant dat bezorgd of dichtbij genoeg is om af te halen, dus sinds februari 2020 had ik al geen Indiaas meer gegeten uit een restaurant. Het was daarom extra genieten.

Indiaas in Hotel Beekhuizen

Op woensdagavond gingen we voor sushi. Bij SushiPoint in Arnhem hadden ze best veel vegan keuze. Dus we kozen voor dat restaurant. En de sushi was echt heel lekker.

Sushi in Hotel Beekhuizen

Frietjes en ramen

We waren op donderdagavond alweer thuis, maar we hadden nog geen boodschappen in huis. Dus aten we die avond frietjes van De Aardappeleter in Nuenen.

De nieuwe weekboodschappen werden op vrijdagochtend bezorgd. Dus ik kookte op vrijdagavond weer lekker zelf. Ik maakte ramen met pompoenbouillon. Dit was echt heel lekker.

Pompoenramen

De komende dagen kook ik ook weer lekker zelf thuis. En morgen begint natuurlijk het ‘gewone leven weer’. Welke gerechten ik voor het avondmenu van die week heb bedacht en gemaakt, lees je natuurlijk volgende week weer op dit blog.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.