Keukenneusje’s eetoverzicht – #38 – 2022

Vegan babi pangang met bami

Deze week was qua eten een beetje een rommelige week. Ik heb veel gerechten steeds gewoon een beetje bij elkaar geïmproviseerd met wat we in huis hadden. Op zaterdagavond aten we vegan babi pangang. Dat was nog wel zoals gepland. Maar van de babi pangang bleef natuurlijk nog over. Dus dat aten we zondagavond met wat bami erbij die ik maakte met prei en wortel die we nog in huis hadden.

Diner-estafette

Van de bami bleef weer wat over. Dus er ontstond een soort diner-estafette. Elke avond zat er nog iets van eten van de vorige dag in de maaltijd verwerkt. Maandagavond aten we dus weer bami. Ik deed nog wat spinazie erdoor en bakte er falafel bij om er weer een volledige maaltijd van te maken.

Bami met falafel

Friet en Chinees

Op dinsdagavond kwam ik op weg terug naar huis in een flinke file terecht. Het werd daarom wat laat met eten en ik besloot even friet te halen. En op woensdagavond hadden we eigenlijk ook weer afhaal-eten, want we aten Chinees bij de ouders van Jordan voor de verjaardag van zijn vader.

Shoarma en pizza

Ik kookte op donderdagavond wel weer zelf, maar het pakte anders uit dan gedacht. Ik wilde eigenlijk vegan visburgers maken, maar toen ik die uit de koelkast wilde pakken zag ik dat er nog een bakje Vegan Shoarma van Vivera stond dat ook op moest. Dus werd het een broodje vegan shoarma. Ik maakte er zoete aardappel frietjes en salade bij.

Broodje vegan shoarma met zoete aardappel friet

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met zelfbelegde pizza’s met lekker veel groentes. Ik deed er spinazie, courgette, paprika, rode ui en olijven op. Helaas ben ik vergeten er een foto van te maken, maar de pizza’s waren erg lekker.

De komende twee weken hebben we vakantie en gaan we nog een paar daagjes weg. Dus die eetoverzichten zullen er weer heel anders uit zien dan normaal. Maar meer daarover lees je natuurlijk de komende weken.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.