Keukenneusje’s eetoverzicht – #34 – 2022

Vegan speck pannenkoeken

We begonnen de eetweek met vegan pannenkoeken. Ik maakte er een paar speck van De Vegetarische Slager. Verder bakte ik voor op de rest van de pannenkoeken wat appel met kaneel.

Vegan shoarma en pasta

Op zondagavond aten een broodje shoarma van tempeh met frietjes. Ik had geen pitabroodjes in huis, dus we kozen voor ciabattabroodjes. Ook heel lekker.

Broodje vegan shoarma met friet

Maandag was het weer pastadag. Ik maakte volkoren penne met een saus van haverroom, vegan pesto, champignons en spinazie.

Pasta met champignons en spinazie

Ramen en pizza

Het was alweer een tijdje geleden dat ik vegan ramen had gemaakt. Dus dat aten we dinsdagavond weer eens. Ik maakte het met blokjes tofu, paksoi en nog wat champignons die over waren van de dag ervoor de door.

We hadden van zondag nog wat shoarmareepjes over die ik woensdag wilde gebruiken in een wokgerecht, maar die bleken toch niet meer goed. Dus gingen we voor een ‘cheatmaaltijd’ en bestelden vegan pizza’s bij New York Pizza.

New york pizza - week 34 - 2022

Boerenkoolsalade en Eritrees

Ter compensatie maakte ik donderdagavond een lekkere, groenterijke salade met boerenkool, komkommer, gele puntpaprika, avocado en een dressing van cashewnoten, water, munt en koriander. We aten er ook nog wat volkoren stokbrood bij.

Boerenkoolsalade week 34 - 2022

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een etentje bij mijn favoriete restaurant in Eindhoven, Gezana. We hebben weer heerlijk genoten van de Injera en diverse vegan Eritreese maaltijden.

Gezana - week 34 - 2022

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.