Keukenneusje’s eetoverzicht -#33- 2019

Header weekoverzicht 33 - 2019

Wat een heerlijke week was het! Met een bbq met vrienden en een extra lang weekend, met een uitstapje naar Scheveningen erin. Ik heb er echt van genoten! En natuurlijk kwam er ook weer heel veel lekker eten voorbij.

Vegetarische bbq

Het begon vorige week zaterdag dus met een vegetarische bbq bij ons thuis. Ik maakten gegrilde aubergines met miso, knolselderij sticks, tempeh spiesjes en vegaburgers. Allemaal erg lekker en we hadden nog een lekker ijsje na. En natuurlijk was het vooral ook heel erg gezellig.

Vegetarische bbq 2019 - 1

Pasta en ramen

Op zondagavond hield ik het bij een wat lichtere maaltijd. Ik maakte een mengeling van linzen en erwten pasta met pesto en olijven erdoorheen. Erg lekker en gezond.

Pasta en ramen

Doordeweeks heb ik niet zoveel zelf gekookt. Eigenlijk alleen maandagavond. Toen maakte ik ramen met paksoi en spitskool.

Frietjes en Eritrees eten

Op dinsdagavond haalden we frietjes bij de friettent in het dorp.

Frietjes en Gezana

En op woensdagavond luidden we ons lekker lange weekend in met een etentje bij Gezana in Eindhoven. Dat was natuurlijk ook weer smullen.

Nachtje Scheveningen

Omdat de weersvoorspellingen niet zo heel goed waren, hebben we lang gewacht voor we besloten wat we gingen doen tijdens dit lange weekend. Maar gelukkig bleek het weer donderdagmiddag en vrijdag nog best aardig te zijn. Dus boekten we last minute een hotel in Scheveningen en zijn we daar van donderdag op vrijdag geweest.

Uitwaaien op het strand vind ik altijd fijn. Dus dat was sowieso genieten. En natuurlijk hebben we ook erg lekker gegeten. We lunchten op de pier met een vegetarische pannenkoek en poffertjes.

Scheveningen 2019

En voor het avondeten gingen we voor Indiaas bij het restaurant Baydreams in de haven van Scheveningen. Het eten was erg lekker. Je kunt bij dit restaurant kiezen uit verschillende curry’s en die naar keuze combineren met lam, kip, vis of vegetarisch. Wij gingen natuurlijk allebei voor een vegetarische curry. Maar die bleken achteraf met paneer (een soort kaas) gemaakt te worden. Jordan kan die stukjes dus niet eten. Dus die heb ik allemaal opgegeten en Jordan heeft gewoon wat meer van de naan en rijst bij de curry’s gegeten. Gelukkig was het wel allemaal erg lekker.

Chinees

Deze eetweek sloten we op vrijdagavond af met Chinees eten. We bestelden een vegetarische rijsttafel bij Tong Ah in Nuenen. Ook dat was weer erg lekker.

Chinees - Vegetarische rijsttafel

Het was dus echt een hele fijne week waar ik heel erg van heb genoten. Volgende week zal ik wel weer wat meer in de keuken staan. Daar heb ik natuurlijk ook veel zin in. Maar zo’n minivakantie is toch ook af en toe echt heerlijk :-).

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie