Keukenneusje’s eetoverzicht – #32 – 2021

Wok - week 32 - 2021

Het avondeten was deze week gelukkiger weer wat diverse dan vorige week. Er kwamen vooral veel Aziatisch-getinte gerechten voorbij.

Ramen en wokgerecht

We begonnen op zaterdagavond met een all-time-favourite: Japanse ramen. Deze keer deed ik er peultjes en Shanghai paksoi door. Erg lekker!

Ramen week 32 - 2021

En we bleven nog even in de Aziatische hoek. Of nou ja, met een beetje fushion. We aten op zondagavond een wokgerecht met tempeh, sperziebonen, Shanghai paksoi, gele paprika en rode ui. De tempeh marineerde ik in shoarma-kruiden. Verder aten we er rijst en wat salade bij.

Wok week 32 -2021

Pasta en vegan nuggets

We maakten maandagavond een uitstapje naar de Italiaanse keuken. Ik had bij Jumbo verse volkoren tagliatelle gekocht. Ik maak er een saus met haverroom, courgette, spinazie en pesto bij. De saus was erg lekker. De pasta vond ik een beetje tegenvallen, erg taai en een beetje flauw van smaak.

Volkoren tagliatelle Jumbo

Het product van Jumbo dat we op dinsdagavond maakten viel beter in de smaak. We probeerden de vegan voorgebakken kipnuggets uit. Voor erbij maakte ik zelf frietjes in de Airfryer en salade. De nuggets waren goed krokant en lekker.

Vegan nuggets Jumbo

Wokrestjes, sushi en nog een keer pasta

Van het wokgerecht van maandagavond had ik nog wat over. Dat aten we woensdagavond met nog wat rijst en falafel erbij.

Wok met rijst en falafel - week 32 - 2021

Op donderdagavond hadden we besloten eten af te halen / te laten bezorgen. We hadden eigenlijk een chinees restaurant op het oog dat sinds kort beschikbaar is via Thuisbezorgd bij ons. Maar helaas, die waren met vakantie. Uiteindelijk werd het sushi van The Sushi Company. Ook erg lekker.

Sushi week 32 - 2021

We sloten deze eetweek op vrijdagavond af met opnieuw een pasta. Deze keer volkoren fusili met een saus met broccoli en pesto. Ik maakte er ook gehaktballetjes bij een mix van Sustafoods. Dit vond ik trouwens tot nu toe het lekkerste wat ik heb gemaakt met de vegan vlees- en kipmixen van dit merk.

Pasta met broccoli en vegan gehaktballetjes Sustafoods

De komende eetweek zal er weer heel anders uit zien. Zo hadden we gisteren een bbq en natuurlijk haal ik dan meestal veel te veel in huis. Dus de komende dagen zullen vooral in het teken staan van improviseren met alles restjes en dingen die we niet hebben gebruikt. Daarover lees je meer in het eetoverzicht van volgende week.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.