Keukenneusje’s eetoverzicht – #29 – 2022

Groene curry met gefrituurde tofu
Vegan speck pannenkoeken

We begonnen de eetweek super lekker met pannenkoeken. Ik maakte vegan pannenkoeken met sojamelk en voor Jordan bakte ik er stukjes appel bij. Voor mijzelf maakte ik twee ‘spek’pannenkoeken met vegan spek van De Vegetarische Slager.

Wokgerecht en vegan ‘vis’sticks

Wok met tempeh en aubergine

We aten op zondagavond een wokgerecht met gemarineerde tempeh en aubergine.

Vegan vissticks Dutch Weed

En op maandagavond was het avondeten een beetje een ratjetoe van van alles wat er in huis hadden. Ik bakte vegan ‘vis’sticks van Dutch Weed en voor erbij kookte ik broccoli en truffelgnochi uit de vriezer. Deze gnochi, die ik bij Crisp, had gekocht vond ik een beetje tegenvallen, maar de rest was gelukkig wel lekker.

Risotto en curry

Risotto week 29 2022

Jordan had op dinsdagavond een barbecue op het werk, dus at ik ‘s-avonds alleen. Degene die dit blog goed volgen weten dat ik dan bijna altijd risotto eet. Jordan vind daar namelijk niks aan en ik vind het juist heel lekker. Door de risotto deed ik kastanjechampignons, nog wat vegan spek die ik over had van zaterdag en wat spinazie. Het was een erg lekkere combinatie.

Groene curry en gefrituurde tofu

Op woensdagavond was het avondeten ook weer een beetje improviseren. Ik maakte een curry met spinazie en courgette en we aten er nog wat gefrituurde tofu bij.

Fastfood en salade

Vegan burger en frietjes

Het was afgelopen donderdag Internationale fastfooddag en toevallig hadden wij een passend avondmaal. Ik maakte namelijk vegan burgers van Garden Gourmet op een broodje, met frietjes erbij.

Rode kool salade en vegan chorizo worst

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een lekkere salade met groene curry dressing. Door de salade deed ik rode kool en gegrilde courgette en paprika. Het was een erg lekkere en frisse salade. We aten er ook nog vegan chorizoworstjes van Garden Gourmet bij.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.