Keukenneusje’s eetoverzicht #20 – 2020

Eten na getrokken kiezen

Het was een bijzondere week. Omdat ik binnenkort een beugel krijg, moest ik vier kiezen laten trekken. Dat is natuurlijk geen pretje, maar het eten daarna was ook best lastig. Dus ik heb na die dag niet zo’n bijzondere maaltijden gegeten. Vooral veel gepureerd/ zacht eten.

Gezana!

In het weekend hebben we nog even extra genoten van lekker eten. We haalden namelijk af bij Gezana, ons favoriete restaurant in Eindhoven. En het was natuurlijk weer smullen.

Gezana afhalen week 20 - 2020

Ondanks dat we zaterdag eigenlijk al teveel gegeten hadden, was er voor zondagavond nog wat over van gezana. Ik bakte er nog wat paksoi bij met een sesam-sojasausje.

Groentebitterballen en een wokgerecht

Op maandag aten we zelfgemaakte frietjes uit de Airfryer met verschillende soorten groentebitterballen, die we een tijdje geleden bij Ekoplaza kochten. Ik vond de variant met knolselderij het lekkerste, maar die met spinazie waren ook heel lekker.

Friet met groentebitterballen en improvisatiegerecht

Dinsdagavond improviseerde ik een wokgerecht met de paksoi die ik nog over had van zondag. Ik bakte er aubergine en groene paprika bij in misosausje. Voor erbij had ik rijst.

Na het kiezen trekken..

En toen ging het gebeuren … Ik had er eerlijk gezegd best tegenop gezien, maar achteraf viel het trekken van de kiezen heel erg mee. Mijn avondmaaltijd bestond die avond wel uit een smoothie. Ik dronk m uit een shakebeker, omdat ik niet genoeg kracht kon zetten om met een rietje de wat dikkere smoothie te drinken. Jordan had lasagne die we nog in de vriezer hadden.

Eten na getrokken kiezen

Donderdag had ik als ontbijt een havermoutpapje en als lunch weer een smoothie. Ik was dus ‘s-avonds echt wel weer toe aan een beetje meer substantie. Ik probeerde rooie kool en een beetje zuurkoolstamp. Ik at weliswaar met hele kleine hapjes, maar het ging. Voor Jordan maakte ik macaroni met courgette-pestosaus.

En op vrijdag at ik ’s avonds eigenlijk precies hetzelfde. Jordan had die avond bami met tofu gehakt.

De komende week ziet er denk ik weer uit als een normalere eetweek. Ik heb gisteren en vanochtend eigenlijk alweer helemaal normaal kunnen eten.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord