Keukenneusje’s eetoverzicht #19 – 2022

Curry Korma HAK - week 19 - 2022

Omdat we vorige week vrijdagavond terugkwamen uit Berlijn en we pas voor woensdagavond weer een boodschappenbezorging hadden staan, waren de eerste dagen qua avondeten een beetje improviseren met dingen die we nog in de voorraadkast en de vriezer hadden.

Weekend zonder eetfoto’s

Van het avondeten van zaterdagavond heb ik geen foto’s gemaakt, maar dat waren gewoon frietjes van de friettent, dus het was ook niet zo heel bijzonder. Het sowieso niet zo’n gezonde dag, want ‘s-middags bestond de lunch uit een bak popcorn. Gelukkig waren we de ochtend nog wel gezond begonnen met een bakje havermout met gebakken appel.

O… en oeps ik zie dat ik van het avondeten van zondag ook geen foto heb. We aten sushi bij de ouders van Jordan.

HAK curry korma

HAK curry en maaltijdsalade

Op maandagavond kookte ik wel zelf. Of nou ja, koken. Dat is een beetje een groot woord voor deze maaltijd. Ik warme een zak curry korma van HAK op. Daarbij kookte ik was rijst en deed er wat cashewnoten en komkommer bij.

Maaltijdsalade - week 19 - 2022

De kant-en-klare-curry van HAK was op zich prima, maar een beetje sterk van smaak. Daarom had ik voor dinsdagavond heel erg zin in weer een ‘echte’ maaltijd met verse producten. Ik was die dag op kantoor en voor ik naar huis ging even langs de supermarkt, om de ingrediënten te halen voor een maaltijdsalade met stokbrood. Door de salade deed ik gemengde sla, komkommer, granaatappelpitjes, munt en falafel.

Pasta, wraps en bowl met satésaus

Pasta week 19 - 2022

Woensdagavond maakte een volkoren pasta op een bedje van rucola, met een saus van spinazie en broccoli uit de vriezer, pesto en olijven.

Wraps - week 19 - 2022

Omdat op woensdag ook weer de nieuwe weekboodschappen bezorgd werden, had ik voor donderdagavond weer de keuze uit lekker veel ingrediënten. En daar maakte ik meteen gebruik van. Ik maakte wraps met een vulling van zoete aardappel, rode en bruine bonen, maïs, sla, avocado en een klein beetje rijst. Een erg lekker combinatie.

Bowl met satésaus en snijbonen

We sloten de eetweek af met nog improvisatie met al die verse ingrediënten. Ik maakte een bowl met snijbonen, rijst, tofu, satésaus en gebakken aardappeltjes.

Het was al met al dus wel een beetje een aparte eetweek deze keer, met heel veel improvisatie. Maar al met al ben ik tevreden met het resultaat. Voor de nieuwe eetweek heb ik wel weer een gepland menu en we eten nog een keer buiten de deur, maar daarover lees je dus volgende week meer.

Nog een fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.