Keukenneusje’s eetoverzicht #19 – 2020

Chinees - Week 19 -2020

Omdat we maandag en dinsdag vrij waren, was deze week er weer één met een lang weekend. Natuurlijk betekent dat dat ik weer extra veel lekkers heb gemaakt, maar toch wel een beetje minder dan verwacht.

Curry en frietjes

Het begon zaterdagochtend met een lekkere matchabowl met verse aardbeien als ontbijt. Die avond maakte ik een curry met paarse zoete aardappelen en boerenkool.

Eten in weekend week 19 -2020

Op zondagavond maakte ik zelf frietjes uit de Airfryer met een broodje hamburger erbij. Overdag bakte ik een appeltaart, voor Jordan zijn verjaardag op maandag. Zo maakte we er toch een beetje iets feestelijks van die dag.

Chinees x3

En wie jarig is, kiest wat er gegeten wordt. Jordan koos voor afhaalchinees. Hier hebben we vervolgens nog twee avonden extra van gegeten. Wat ik vooral ook heel erg lekker vond, was de vegetarische sushi die ze tegenwoordig hebben bij de Chinees in Nuenen. Dat was echt goeie.

Chinees week 19 -2020

Wraps en pasta

Na 3 dagen Chinees eten, komen we dus uit op donderdag. Die avond maakte ik wraps met mexicaanse groente, gegrilde stukjes, nacho chips en een pittig sausje.

Pasta met raapstelen

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een lekkere pasta met raapstelen erdoor, voor toch een beetje groente. Ook dat was weer smullen.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie