Keukenneusjes eetoverzicht #17– 2019

Header week 17 -2019

Vorige week had ik het natuurlijk al een beetje aangekondigd, deze week zag er qua avondeten echt heel anders uit dan normale weken. We hebben vaak buiten de deur gegeten. Wat natuurlijk allemaal heel lekker was, maar daardoor was het ook wel een iets minder gezonde week.

BBQ en pannenkoeken

We hadden zaterdag een verjaardag en omdat het zo’n lekker weer was, werd er gebarbecued. Wij hebben vegetarische burgers en worstjes gegeten op een broodje met wat salade en stokbrood. Heel lekker en het was sowieso echt genieten dat het zo’n lekker weer was dat weekend. Helaas is de foto niet zo mooi, maar dat komt doordat ik ook bijna vergeten was er überhaupt één te maken.

Vegetarische bbq en pannenkoeken

Zondagavond aten we pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Pluk in Beek en Donk met de familie van Jordan. Ze kunnen de pannenkoeken ook lactosevrij maken met water of soja. Wij kozen allebei voor een sojapannenkoek. Ik had er één met kersen en appel en Jordan met appel en rozijnen.

Toch nog zelf koken

Gelukkig heb ik deze week ook nog wel zelf gekookt. Maandagavond maakte ik krokante tofuburgers met frietjes.

Tofuburgers

Op dinsdagavond aten we ook thuis en bakte ik de tofu burgers die we nog over hadden van de dag ervoor en wokte ik wat groente erbij. Het werd een mix van broccoli, spinazie, champignons en taugé.

Alweer uit eten

We gingen woensdagavond naar de film Avengers End Game en omdat we vooraf ruim de tijd hadden, gingen we sushi eten bij Sakana.

Sushi en Indiaas

En donderdagavond gingen we weer uit eten. Omdat het al zo lang geleden was dat we Indiaas gegeten hadden, gingen we naar Touch of India in Eindhoven. We hebben echt heel lekker gegeten, maar zoals bijna altijd als we Indiaas eten veel te veel.

Vrijdagavond deden we boodschappen en besloten we voor een gemakkelijke maaltijd te gaan, namelijk salade en stokbrood. Helaas ben ik wel vergeten een foto te maken.

Omdat we volgende week ook een paar dagen op vakantie gaan, zal dat weekoverzicht ook heel anders zijn dan normaal. Maar het zal zeker wel weer allemaal heel lekker zijn wat er voorbij komt.

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie