Keukenneusjes eetoverzicht #15– 2019

Afhaal eten 2019 week 15

Wat een week! Het begon eigenlijk best ok qua eten, maar uiteindelijk eindigde het met toch stiekem best wat afhaal-eten. Het was dus ook niet per sé een heel gezonde week. Maar ach, dat moet af en toe ook een beetje kunnen toch?

Snack-diner

Nu een high-frituur blijkbaar een ding is, mag een snack-diner ook best vonden wij haha. Ik wilde voor Keukenneusje wat recepten voor uit de Airfryer uitproberen. Ik maakte champignonkroketjes en vegetarische loempia’s. Allebei heel lekker natuurlijk. Maar natuurlijk geen volwaardige maaltijd. Dus bij de loempia’s aten we wel wat rijst.

Kroketten en loempia's uit de Airfryer

Op zondagavond maakte ik Japanse curry met een currypasta van de toko. Dit was echt heel lekker. Het smaakte gewoon echt, zoals in Japan. Dit gaan we dus denk ik wel vaker eten.

Japanse curry

Spicy ramen

En om op de Japanse toer te blijven, maakte ik maandagavond ramen. Deze keer met rode miso en een beetje chilipoeder erdoor. Lekker en spicy!

Spicy ramen

En toen begon het …

Nu volgen wat dagen waarin we wel wat gezondigd hebben. Dinsdagavond haalden we friet.

Afhaal eten 2019 week 15

Woensdagavond gingen we naar de bioscoop en omdat het een vroege film was, besloten we daarna sushi te halen bij de AH XL in Eindhoven. Ze hebben tegenwoordig ook vegetarische sushi. Maar ik heb wel een beetje gezondigd met vis, omdat de spicy sushi helaas nog niet in vega te verkrijgen is en die vind ik toch de lekkerste.

En donderdagavond haalden we pizza af bij de Domino’s pizza in Nuenen. We probeerden de nieuwe vegan pizza met gegrilde groente uit. Echt super lekker! Misschien wel de lekkerste van alle vegan pizza’s die ze hebben.

Gelukkig weer zelf koken

We sloten deze eetweek gelukkig wel weer af met een gezonder gerecht. Ik maakte een vegetarische variant van het Knorr Wereldgerecht Beef Shanghai. Natuurlijk helemaal zonder pakjes en zakjes. Het recept volgt binnenkort op Keukenneusje.

Tofu Shanghai

Nog een fijne zondag en tot volgende week!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie