Weekoverzicht #46

Header week 46

Deze week was misschien nog wel drukker en chaotischer dan de vorige week. Naast een drukke week op het werk, hadden we ‘s-avonds een aantal afspraken, waardoor we  veel buiten de deur gegeten hebben en ook niet alles even gezond helaas. De komende weken heb ik dus echt wel het voornemen om wat meer groente op het menu te zetten.

In het weekend ging het nog best goed

Zaterdagavond begon het eigenlijk nog heel goed. Ik maakte een curry met aardappel, bloemkool en ei.

Curry met aardappel, bloemkool en ein en een ovenschotel

Op zondag stond ik ook nog uitgebreid in de keuken en maakte ik een ovenschotel met spinazie, aardappel, champignons en vegetarische ‘kipstukjes’.

Friet en pizza

En toen ging het mis helaas. Op maandagavond was het zo druk dat we ‘s-avonds op het werk aten. Dat werd pizza en voor Jordan een falafelschotel. Ik heb er helaas geen foto van gemaakt.

Dinsdagavond waren we na het werken eigenlijk ook te moe en hadden we geen zin om zelf eten te maken, dus werd het friet.

Friet en pizza

En woensdagavond hadden met vrienden afgesproken om de Glow-route in Eindhoven te gaan lopen. Van tevoren aten we bij Happy Italy en werd het dus weer pizza. Jordan had de vegan pizza, dus voor hem was er toch nog behoorlijk wat groente.

Gelukkig maak ik voor onze lunches overdag altijd salades, dus we hebben deze week nog wel een beetje groente gegeten, maar het was dus echt dramatisch, zoals je leest.

En we pakken de draad weer op…

Omdat we donderdagavond naar de bioscoop gingen, maar toch wel echt weer wat gezonds wilde eten, gingen we naar de Happiness Kitchen. We kozen allebei voor de vegan curry met wintergroente, meergranenrijst en een salade van spinazie. Dit was echt heel erg lekker.

Curry Happiness Kitchen en Pasta met champignons en brocolli

We sloten de week vrijdagavond af met een pasta met broccoli en champignons. Dus ook dat was gelukkig nog best gezond.

Hopelijk wordt het komende week een iets gezondere week.

Voor nu nog een fijne zondag!

 

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie