Review Tokyo Treat Box Augustus 2017

Tokyo Treat Augustus 2017

Misschien komt het omdat er weer veel snoep met zomerse smaken, zoals mandarijn, meloen, ananas en mango bij zat, maar ik was in elk geval heel blij met de Japanse snoep en snacks uit de Tokyo Treat Box van augustus.Omdat er zoveel verschillende dingen in zaten die ik heel lekker en bijzonder vond, zal ik ze proberen allemaal te behandelen, zonder er een al te lange post van te maken. Laten we dus maar meteen beginnen.

Wat zat er in de Tokyo Treat Box van augustus? – Een selectie

Chocolade met koriander smaak

Koriander, je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. Ik ben in elk geval dol op koriander, maar de combinatie met chocolade vond ik toch wel vreemd. De smaak was ook echt wel wennen aan het begin, maar het is toch echt best lekker. Het geeft de chocolade net even wat extra’s. Deze zou ik nog wel eens willen eten.

Chocolade met koriander smaak

Winegums met mandarijn en met ananas

Dit zijn twee verschillende snoepjes. Er zat in de Tokyo Treat Box een zakje winegums met mandarijn smaak. Die vond ik echt heel lekker! En we hadden een zakje winegums met ananassmaak. Deze waren ook erg geslaagd. De smaak is echt die van ananas, niet zo’n kunstmatige smaak, maar gewoon die van verse ananas.

Winegums Ananas Winegums mandarijn

Hartige stokjes met boontjes smaak

Alweer zo’n vreemde smaak. Hiervan dacht ik dat ze echt vies zouden zijn. Maar heel verrassend waren ze juist erg lekker. De zoute stokjes van Pretz met de beetje melige smaak van Edamame boontjes, maakt het een goede combinatie.

Pretz edamame

Maischips met meloen smaak

Groene Cheetos met de smaak van meloen, of eigenlijk meloen frisdrank. De smaak is ook een beetje fizzy waardoor het prikkelt op je tong en een beetje zurig is. Heel apart, maar niet echt mijn favoriet. Mijn vriend vond ze wel heel lekker.

Maischips met meloensmaak

Zachte rijstcrackers

Senbei zijn een soort zachte, chewy, rijstcrackers. Het is zeker de meest traditionele Japanse snack die in deze box zat, maar wij vond het allebei echt niet lekker. Vooral de nasmaak was echt vies, haha.

Zachte rijstcrackers

Mango Yoghurt koekjes

Dit klinkt heel lekker en is het ook. Het zijn een soort koekrolletjes met yoghurtpoeder erin verwerkt en mango. Heel fris en toch een beetje zoet. Ook weer dubbel en dwars goedgekeurd.

Mango Yoghurt Koekjes

Nog een leuk cadeautje…

Behalve snoep en snack zit er in de box van Tokyo Treat meestal ook een klein cadeautje. Deze keer was een handwaaier en ook nog een hele mooie. Deze gaat dus zeker een mooi plekje krijgen in huis.

Japanse handwaaier

Conclusie Tokyo Treat Box augustus

Ik was dus weer erg blij met deze box. Binnenkort zal alweer de Tokyo Treat Box van september bij ons in de bus vallen. Ik ben erg benieuwd wat daarin zit. En natuurlijk zal ik proberen er zo snel mogelijk over te bloggen.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.