Keukenneusje’s eetoverzicht – #30 – 2022

Sushibowl - week 30 - 2022

Het weekoverzicht van deze week heeft helaas wat minder foto’s. Ik kwam er namelijk achter dat ik op best wat dagen ben vergeten een foto te maken van het avondeten.

Boerenkoolsalade en shoarmapizza

We begonnen op zaterdagavond met een boerenkoolsalade met mango. Die was lekker snel te maken en dat kwam goed uit, want we waren wat later met eten dan normaal omdat we ‘s-middags op kraamvisite waren geweest bij vrienden. Dus dit was achteraf ideaal gepland qua avondmaaltijd. Het was natuurlijk ook een heel lekkere salade. Het recept vindt je hier: Boerenkoolsalade met mango.

Boerenkoolsalade met mango

Op zondagavond hadden we een iets minder gezonde avondmaaltijd, maar wel een heel lekkere. We aten schoarmapizza’s met zelfgemaakte shoarma van tempeh. Ik heb er helaas geen foto van.

Pasta, wraps en frietjes

En natuurlijk stond er deze week ook weer pasta op het menu. Op maandagavond maakte ik volkoren penne met een sausje met broccoli en spinazie erdoor.

Pasta - week 30 - 2022

Ik vergat op dinsdagavond weer een foto te maken van het eten, maar we aten wraps als vulling maakte ik een burritoschotel van HAK met extra paprika erdoor en wat avocado en ijsbergsla. We aten er ook nog wat tortillachipjes bij.

Op woensdagavond had haalden we frietjes bij de friettent in het dorp. Hier heb ik ook geen foto van.

Vegan vissticks en sushibowl

Ik maakte op donderdagavond ook weer een snelle maaltijd nadat ik thuiskwam van een dagje kantoor in Eindhoven. Ik maakte vegan vissticks van Iglo met gebakken curry krieltjes en wat sla. Altijd een prima combinatie en ik vind de ‘vis’sticks van Iglo toch wel de lekkerste van alle vegan varianten die ik tot nu toe heb geproefd.

Vegan vissticks met salade en krieltjes

We sloten de eetweek op vrijdagavond af met een sushibowl met edamame, tofuzakjes, komkommer, wortel, avocado, wakame en bietjes. Lekker veel groente weer dus en een healthy begin van het weekend.

Sushibowl - week 30 - 2022

Nog een fijne zondag!

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.