Keukenneusjes eetoverzicht #16– 2019

Header week 16 - 2019

Het was deze week gelukkig weer een beetje een normale week qua eten. Ik heb bijna elke dag zelf gekookt en dus hebben we ook een stuk gezonder gegeten. Het begon met vooral Italiaanse gerechten (altijd lekker natuurlijk) en daarna werden het voornamelijk rijstgerechten.

Italiaanse 3-daagse

De Italiaanse dagen in huize Keukenneusje begonnen zaterdag met een vegan lasagne. Heerlijk met een korstje van vegan kaas en edelgistvlokken. Een goeie combi 🙂

Vegan Lasagne

Zondagavond aten we pizza wel met een bodem van kant-en-klaar-deeg, maar zelf belegd met allerlei lekkere groentes, zoals broccoli, champignons en groene paprika.

Pizza en spaghetti

We sloten de Italiaanse driedaagse maandag af met spaghetti met courgette, spinazie en olijven.

Toch weer een beetje Oosters

Daarna kregen de gerechten weer een meer Oosters tintje. Ik maakte dinsdagavond een wokgerecht met de broccoli, champignons en spinazie die we nog over hadden, met een eigen gemaakte saus erdoor. Voor erbij maakte ik wat rijst.

Wok teriyaki en friet

We gingen woensdagavond weer naar de film en omdat het een vroege film was, gingen we voor een snelle hap. Frietjes van Dik en Lang.

En soms is het ook niet zo lekker 🙁

Soms probeer ik ook wel eens iets uit wat minder goed uitpakt. Dat was donderdag het geval. Ik maakte een kashmiri curry met jack fruit. Deze curry maak je met yoghurt en ik koos voor de ongezoete soja yoghurt van Alrpo. Gevolg was alleen dat de curry veel te zuur was. We vonden het allebei niet echt heel lekker. Dus ook dat gebeurt wel eens haha.

Jackfruit Kashmiri en Vegan zalm met spinazie

We sloten deze eetweek op vrijdagavond af vegetarische zalm van het merk Sofine. Dit is een nieuw product dat ze vorige week hebben uitgebracht. Ik had hier hoge verwachtingen van, want gewoon een gebakken zalm mis ik toch wel, sinds ik vegetarisch eet. Helaas leek het qua smaak niet echt op zalm. Het best ok, maar toch niet iets dat ik nog een keer zal kopen. Voor erbij hadden we rijst en vegan spinazie a la crème van Iglo.

De komende eetweek zal natuurlijk een beetje anders zijn dan de anderen, vanwege het Paasweekend en we gaan ook doordeweeks nog een paar keer uit eten. Maar daarover volgende week weer.

Nog een fijne Pasen! 

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie