Wat staat er op tafel? – Week 43

Bami met gebakken banaan

Het was weer een gemengde week. Ik heb wel regelmatig zelf in de keuken gestaan, maar we zijn ook uit eten geweest en hebben een keer pizza besteld. Qua groente was het zeker tegen het einde van de week wel wat minder. Dus dat moet ik komende week weer een beetje goed maken natuurlijk.

Zaterdag

Het weekend begon met een etentje. We gingen met een groep naar Chalet Couvert in Aarle-Rixtel. We hebben daar verschillende kleine gerechtjes gegeten, zoals sushi, Japanse paling en risotto. De risotto vond ik het lekkerst.

Chalet Couvert

Zondag

Op zondag was het weer tijd om zelf lekker uitgebreid de keuken in te duiken. Ik maakte twee medium pizza’s met diverse groente. Het recept hiervoor had ik het uit het boek de Vegarevolutie. Ik vond de bodem alleen niet zo’n succes. Hij was wel lekker snel klaar, maar veel te hard. Volgende keer ga ik voor de bodem dus toch maar weer mijn eigen recept gebruiken. Dan moet het deeg wel rijzen en duurt het wat langer, maar het is zeker lekkerder.

Pizza

Maandag

Doordeweeks maak ik altijd was snellere gerechten. Maandag maakte ik bami met gebakken banaan. Echt heel lekker. Dit gerecht gaat vaker terugkomen bij ons op het menu. Het recept heb ik uit de Hallo van Jumbo.

Bami met gebakken banaan

Dinsdag

Ik wilde graag eens een keer de gehaktballen van De Vegetarische Slager uitproberen. Dus aten we dinsdagavond een broodje vegabal met gebakken aardappeltjes.

Broodje Vegabal

Woensdag

Bij de Albert Heijn waren ook de krokante kipschnitzels van Vivera in de aanbieding. Deze zijn vegetarisch en gemaakt van soja. Wij aten deze schnitzels met wat huzarensalade, komkommer en tomaat erbij. De schnitzels vonden we allebei erg lekker. Er zit alleen wel een beetje veel zout in.

Vegaschnitzel

Donderdag

Donderdagavond gingen we met collega’s naar de bioscoop. Van tevoren hadden we pizza’s besteld bij Domino’s in Eindhoven. Ik had een zelf-samengestelde pizza met verschillende groenten. Ook weer heel lekker. Ze hadden helaas niet alle ingrediënten die we laatst hadden gekozen bij Domino’s in Nuenen. Dus hij was wel iets minder lekker dan de pizza die we  toen hadden besteld.

Pizza domino's

Vrijdag

Tot slot aten we vrijdag spinazieburgers van de Albert Heijn met zelfgemaakte frietjes uit de Airfryer. Deze spinazieburgers zijn tot nu wel echt onze favoriet onder de vegetarische burgers uit de supermarkt.

Spinazieburger frietjes

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie