Wat staat er op tafel? – Week 39

Vegetarische rijsttafel

Net als vorige week, ziet het weekoverzicht er deze keer ook een beetje anders uit dan normaal. Vanaf vorige week vrijdag tot en met afgelopen dinsdag zijn we in Lissabon geweest. Wat we tijdens deze citytrip gegeten allemaal gegeten hebben lees je de komende week op dit blog. Dit weekoverzicht loopt dus van afgelopen dinsdagavond t/m vrijdagavond.

Dinsdag

We hebben het onszelf deze week erg gemakkelijk gemaakt qua eten. Op dinsdagavond hebben we nog even de spullen van ons tripje naar Lissabon opgeruimd en daarna hebben we frietjes gehaald.

Frietjes

Woensdag

Pasgeleden kwamen we erachter dat de Chinees Tong-Ah in Nuenen een vegetarische rijsttafel heeft. Dus hebben we woensdag Chinees besteld. De rijsttafel bestond uit paksoi met een zwarte bonensaus, tofu met groente in een zoet-zure saus en een bakje met verschillende gemengde groente. Verder hadden we er nog wat Foe Yang Hai en Mihoen bij besteld. Het was allemaal erg lekker.

Vegetarische rijsttafel

Donderdag

Omdat we nog over hadden van de Chinees van gisteren en we het donderdagavond een beetje druk hadden, hebben we de rest van het Chinese eten opgewarmd.

Opwarm Chinees

Vrijdag

Donderdagavond hadden we boodschappen gedaan. Dus kon ik vrijdag weer lekker zelf koken. Ik heb een curry gemaakt met Chinese wokgroente en witlof. In plaats van kip heb ik bloemkool gebruikt. We hadden na het eten een kopje muntthee gezet, maar er zat iets in het eten wat ervoor zorgde dat de thee smaakte alsof je je tandedenpoets nadat je een sinaasappel hebt gegeten. Ik weet niet precies welk ingrediënt de boosdoener was, maar ik denk de verse koriander. Geen muntthee drinken na dit gerecht dus haha.

Curry met witlof

Zoals beloofd, ga ik de komende week weer wat meer zelf koken. Maar het zijn nog wel een paar vreemde weken die zullen volgen. Volgend weekend ben ik een weekendje weg met het werk. Het weekoverzicht zal dan op zondagavond of misschien pas maandagochtend op dit blog verschijnen.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie