Wat staat er op tafel? – Week 24

We hebben deze week veel vis gegeten. Verder was het een heel diverse weekmenu waarbij ik bijna elke dag zelf heb gekookt. Dus wat mij betreft was het qua eten zeker een geslaagde week.

Zaterdag

Vorige week maakte ik een pizza napoletano. Een heel simpele pizza met tomatensaus, mozzarella en oregano. Erg lekker we hadden als bijgerecht een salade caprese.

Pizza Napoletana

Zondag

Op zondag was in Nuenen de Van Gogh Markt. We zijn eventjes over de markt gelopen en hebben daarna de hele dag op het terras gegeten. Met ’s avonds een uitgebreid diner met verschillende hapjes.

Maandag

Maandag was het weer tijd om gezond te eten. Ik maakte een pasta met venkel, tomaat en garnalen.

Pasta Venkel

Dinsdag

Chicken Kashimiri is één van de favoriete Indiase gerechten van mijn vriend. Omdat we deze maand geen vlees eten, maakte ik een vegetarische variant met bloemkool in plaats van kip.

Bloemkool Kashmiri

Woensdag

We hadden nog wat tomatensaus over van de pizza die ik zaterdag maakte. Daarmee heb ik woensdag een tomatencremésoep gemaakt met een ciabattabroodje erbij.

Tomatencrémesoep

Donderdag

Voor donderdag hebben we het ook bij een lichte maaltijd gehouden. We hadden een bordje vis met gerookte makreel, garnalen, komkommer en aardappelsalade.

Vrijdag

Op vrijdag maakte ik een vegetarische paella met verschillende groente, zoals paprika, aubergine, sperziebonen, champignons. Ik vond het niet heel bijzonder. Dus ik zoek nog even verder naar een echt lekker recept voor een vegetarische paella voordat ik erover schrijf op dit blog.

Vegetarische Paëlla

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie