Wat staat er op tafel? – Week 19

Wraps met Mexicaanse wokgroente

Na onze citytrip Londen, waar we vrijdagavond laat van terugkwamen, hebben we onze vakantie lekker lui afgesloten. We wilden geen boodschappen doen in het weekend, dus werd het Chinees. En tja, dat is altijd teveel, dus daar hebben we vorige week meerdere dagen van kunnen eten.

Zaterdag t/m maandag

We hadden aan een rijsttafel voor twee personen zelfs zoveel dat we zaterdag, zondag en maandag chinees gegeten hebben.

Dinsdag

Op dinsdag en woensdag hebben we gekozen voor maaltijden die we nog in de vriezer hadden. Dinsdag hadden we een kleine avondmaaltijd met een groentesoepje en wat stokbrood.

Groentesoep met stokbrood

Woensdag

Woensdagavond at ik tomatenrisotto en mijn vriend had mihoen met gele curry en wokgroente. Mijn ervaringen met risotto invriezen zijn niet zo goed. Dus ik was wel benieuwd of de tomatenrisotto wel lekker was gebleven. Om te voorkomen dat het tijdens het opwarmen te droog zou worden, heb ik er steeds een soeplepel bouillon door geroerd. Een goed plan, zo bleek, want het was uiteindelijk erg lekker.

Tomaten risotto

Donderdag

Op donderdagavond hebben we onze weekboodschappen gedaan. Ik heb donderdagavond dus ook weer echt iets gekookt. Het werden wraps met Mexicaanse wokgroente, avocado en tomaten. Dit gerecht was echt heel lekker, dus het gaat zeker vaker terugkomen bij ons.

Wraps met Mexicaanse wokgroente

Vrijdag

Vrijdag maakte ik spitskool met kokosmelk, ananas en rijst. Op zich best lekker, maar ik had kokosmelk van AH eigen merk gebruikt en ik vond de smaak daar toch echt minder sterk van dan van Inproba of Koh Thai, die ik normaal gebruik.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie