Wat staat er op tafel? – Week 16

Bordje vis

Het viel qua koken een beetje tegen deze week. Met de Paasdagen, een verjaardag en een huwelijk op het programma hebben we de afgelopen week sowieso weinig thuis gegeten. En omdat we op die dagen al best veel gegeten hebben, kozen we de andere dagen voor een kleine lichte maaltijd.

Zaterdag

Vorige week zaterdagavond hadden we nog wel een grotere maaltijd. We aten kipshoarma en daarbij zelfgemaakte frietjes uit de Airfryer.

Kipshoarma met friet

Zondag – Eerste Paasdag

Op zondag heb ik weer iets gemaakt voor dit blog. We aten Cubaanse hamburgers. Het recept daarvan verschijnt komende week op dit blog.

Cubaanse hamburgers

Maandag – Tweede Paasdag

We hadden maandag een vrij uitgebreide Paasbrunch met verschillende broodjes, beleg en natuurlijk een ei. We hadden ‘s-avonds dus weinig honger. Daarom hebben we alleen maar een kopje zelfgemaakte groentesoep gegeten.

Groentesoep

Dinsdag

Ook op dinsdag kozen we nog voor een lichte maaltijd. Een bordje vis met stokbrood. We hadden gerookte makreel, garnalen en rivierkreeftjes.

Bordje vis

Woensdag

Omdat we donderdag- en vrijdagavond niet thuis zouden zijn, deden we woensdagavond alvast boodschappen bij de Albert Heijn XL. En we konden de verleiding van de sushi toch niet weerstaan. Dus ondanks dat we het vorige week ook al aten, werd het toch alweer een keer sushi.

Sushi

Donderdag

Donderdagavond hadden we een verjaardagsfeest van een vriend. Dat was bij een barbecuerestaurant, dus het eten was natuurlijk vooral heel veel vlees.

Barbecue

Vrijdag

En zoals gezegd, stond vrijdag een huwelijk op het programma. Het eten die avond bestond uit een barbecuebuffet met diverse salades als bijgerechten. Ook dit was weer erg lekker en natuurlijk vooral veel vlees.

Voor het weekend hebben we ook nog wat grotere maaltijden op het programma staan. Maar volgende week is het toch echt de bedoeling om even een beetje te balansen en vooral lichte en kleine maaltijden te eten.

Deel dit bericht via:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Geef een reactie